Gratis levering & retourneren Risicovrije proefperiode van 80 nachten Garanties op alle producten

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Vind het antwoord hieronder.

Bestellingen

Moet ik bezorgkosten betalen?

Nee, alle producten worden kosteloos bezorgd.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

Over het algemeen leveren we binnen 7-10 dagen, maar we streven ernaar om het zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Voor meer informatie over ons retourneerbeleid klikt u hier voor onze pagina Retourneren.

Waar kan ik meer informatie over de garantie vinden?

Voor meer informatie over de garantie van 2 jaar die u bij de aankoop van een kussen krijgt, of de beperkte garantie van 8 jaar bij de aankoop van een oplegmatras.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Als u uw bestelling wilt volgen, neem dan contact met ons op via customerservice@octasmart.nl om u een trackingnummer te geven.

Waar bezorgen jullie?

We bezorgen landelijk.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Voor vragen die we niet hebben kunnen beantwoorden in onze veelgestelde vragen, kunt u van ma t/m vr contact met ons opnemen via e-mail op
customerservice@octasmart.nl, of het formulier invullen op onze contactpagina.

Hoe is mijn bestelling verpakt?

Al onze producten worden verpakt in stevige, recyclebare kartonnen dozen die uw product tijdens het transport beschermen.

Waarom is mijn bestelling in aparte pakketten aangekomen?

Als je meerdere producten in één bestelling hebt gekocht, kun je een gesplitste levering ontvangen. Dit komt door onze magazijnlocaties en is niets om je zorgen over te maken. Als dit gebeurt, ontvangt u afzonderlijke e-mails met verzending, zodat u kunt volgen wat er wanneer komt.

Producten

Zijn de oplegmatrassen in speciale maatvoeringen verkrijgbaar?

Momenteel leveren wij geen oplegmatrassen met speciale maatvoeringen. We ontwikkelen ons echter continu en lanceren regelmatig nieuwe producten. Houd daarom voor het laatste nieuws onze website en kanalen op sociale media in de gaten.

Kan ik een elektrische deken op mijn oplegmatras gebruiken?

Nee, wij adviseren u geen elektrische deken te gebruiken omdat dit na verloop van tijd een nadelig effect kan hebben op de gebruikte materialen in het oplegmatras.

Hoe kan ik voorkomen dat het oplegmatras tijdens gebruik verschuift?

Het oplegmatras is voorzien van een antislip-laag om niet weg te glijden. Om de functie daarvan te ondersteunen, adviseren we om een diep hoeslaken over het ondermatras en het oplegmatras te leggen, of een laken op het ondermatras en nog een laken op het oplegmatras.

Kan ik het oplegmatras op een verstelbaar bed gebruiken?

Ja, al onze oplegmatrassen zijn geschikt voor verstelbare bedden. Denk eraan om bij het selecteren van een van onze oplegmatrassen te controleren of de afmetingen geschikt zijn voor op uw verstelbare bed.

Geldt voor uw oplegmatrassen een maximaal lichaamsgewicht?

Al onze producten zijn op duurzaamheid en prestaties getest voor mensen met een gewicht tot 150 kg.

Zijn jullie producten hypoallergeen?

Ja, onze producten zijn hypoallergeen en latexvrij, en onze schuimen zijn Certipur-gecertificeerd, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën. De technologie in onze matrassen, oplegmatrassen en kussens werkt ook om voor een gezondere slaapomgeving de luchtcirculatie te verbeteren en vocht af te voeren.

Wat is de 80 nachten risicovrije proefperiode en waarom willen wij dat u minstens 30 nachten op uw oplegmatras slaapt.

Voor al onze producten geldt een risicovrije proefperiode van 80 nachten. Dit betekent dat als u na 30 dagen ontevreden bent over uw aankoop, u de 50 dagen daarop volgend de gelegenheid krijgt om uw geld terug te krijgen of het artikel voor een ander artikel om te ruilen.

De reden dat we u vragen om er minimaal 30 dagen op te slapen, is omdat het over het doorgaans zo lang duurt voordat uw lichaam zich heeft aangepast aan het slapen op een goed matras.

Waarom is koel blijven zo belangrijk voor een goede nachtrust?

Uw lichaamstemperatuur daalt 's avonds van nature, wat aangeeft dat het tijd is om naar bed te gaan. Een lage temperatuur geeft uw lichaam het teken om melatonine, het slaaphormoon, te produceren. Er is geen twijfel dat u beter slaapt als u het koel en comfortabel hebt, en niet warm en zweterig. De American Sleep Foundation heeft een te hoge temperatuur zelfs erkend als de nummer één slaapverstoorder.

Wat gebeurt er als ik mijn nieuwe Octasmart-product uitpak?

Onze producten worden vacuüm verpakt geleverd, dus wanneer het plastic wordt doorboord, stroomt er lucht terug in het product en duurt het ongeveer 15 minuten om zijn oorspronkelijke vorm terug te krijgen. We raden u aan om het matras of het oplegmatras 6 uur de tijd te geven om volledig zijn vorm terug te krijgen voordat u het bedekt met lakens en er voor de eerste keer op gaat slapen.

Wat is traagschuim?

Traagschuim is een revolutionair materiaal dat NASA voor het ruimteprogramma heeft ontwikkeld om astronauten extra ondersteuning te geven tijdens het opstijgen en landen. Traagschuim met hoge dichtheid, zoals dat in onze matrassen wordt gebruikt, is ontwikkeld voor gebruik in de beddengoedindustrie vanwege het verbazingwekkende vermogen om drukpunten te verlichten. Traagschuim reageert met de warmte van uw lichaam, vormt zich naar uw lichaamsvorm en geeft u ultieme ondersteuning en comfort voor een echt goede nachtrust.

Wat doet traagschuim voor mij?

Traagschuim zorgt voor een zeer comfortabele en ondersteunende slaapomgeving, vrij van allergenen en huisstofmijt. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en waarde die onze traagschuimproducten bieden, en dat u sneller een comfortabeler gevoel zult ervaren, sneller in slaap zult vallen, langer diep slaapt en met een volledig uitgerust gevoel wakker zal worden.

Zal traagschuim helpen mijn rugpijn te verlichten?

Ja, traagschuim vormt zich naar uw lichaam, verlicht drukpunten en verdeelt het gewicht over uw hele lichaam. Het zorgt ervoor dat uw wervelkolom tijdens uw slaap beter uitgelijnd wordt en vermindert het aantal ongemakkelijke drukpunten dat u soms ervaart met andere gewone matrassen en oplegmatrassen. Hoewel we de gezondheidsvoordelen van de traagschuimproducten van Octasmart niet kunnen garanderen of specifieke beweringen kunnen doen, weten we wel dat ze een zeer comfortabele en ondersteunende nachtrust bieden.

Ons merk

Waar worden Octasmart®️-producten gemaakt?

We hebben overal ter wereld productielocaties en onze huidige assortiment wordt hoofdzakelijk in Europa gemaakt. Als bedrijf zijn we trots op onze lage ecologische voetafdruk, dus waar u zich ook bevindt, u kunt er zeker van zijn dat uw bestelling hieraan bijdraagt.

Zijn jullie een milieuvriendelijk merk?

Ja, het milieubewuste comfort van Octaspring® is geïnspireerd op duurzame wetenschap, ontworpen met 50% minder materiaal en vrijwel geen afval of metaal. Ons Octasmart®-assortiment is duurzaam ondersteunend en bespaart het equivalent van ten minste één boom aan CO2-uitstoot.

Bovendien vermindert het ontwerp van het Essentials-oplegmatras onze ecologische voetafdruk met 40 kg CO2-uitstoot voor elk gemaakt oplegmatras dat bovendien recyclebaar is. Het verschil dat dit in de CO2-uitstoot maat, betekent voor elk geproduceerd oplegmatras het equivalent van twee geplante bomen. Onze Essentials-producten zijn ook vrij van schadelijke chemicaliën, uitstoot en zijn bovendien OEKO-TEX-gecertificeerd.

Wat maakt Octasmart zo anders dan zijn concurrenten?

Onze producten zijn gemaakt van een unieke bekroonde Octasmart®-technologie en gepatenteerd ontwerp, samen met de nieuwste materialen die de prestaties nog meer verbeteren om daadwerkelijk een ​​ademend, lichtgewicht slaapoppervlak te garanderen. Voor meer informatie over wat Octasmart zo uniek maakt, voor onze pagina Onze technologie.

Eenvoudig afrekenen

Afrekenen is snel en gemakkelijk te gebruiken

Veilige betaling

Voor gemoedsrust

Hulp nodig?

Neem contact op via e-mail.

Winkelwagon

Uw winkelwagen is momenteel leeg.