Gratis levering & retourneren Risicovrije proefperiode van 80 nachten Garanties op alle producten

Over onze Octaspring®-technologie

Gepatenteerde en bekroonde

Het slimme succes van Octaspring®-technologie

Onze slimme wetenschap begint met de passie van onze slimme wetenschappers om het theoretische concept van comfort te transformeren van een droom naar een realiteit, en zo de eerste echte innovatie in de schuimindustrie in 20 jaar te realiseren; Octaspring®-luchtvaarttechnologie.

Een zalige balans van ademend comfort

Octaspring® ademt met de beweging van uw lichaam en is dynamisch ontworpen om op natuurlijke wijze warme, vochtige lucht te verdrijven en frisse lucht weer naar binnen te zuigen. Het intelligente ventilatiesysteem van Octaspring® reageert instinctief op de beweging van uw lichaam en zorgt voor frisse lucht na gebruik, met een zalige balans van ademend comfort.

Bekijk video

Uw dromen beschermen door de planeet te beschermen

Bij Octasmart® is het onze droom om uw leven in zorgzaam comfort te wiegen en tegelijkertijd onze planeet te beschermen. Daarom is milieubewust comfort een topprioriteit als het gaat om baanbrekende nieuwe slimme wetenschap die niet ten koste van uw comfort of onze planeet gaat. Het comfort van Octaspring® combineert drie belangrijke elementen; het is slim, ondersteunend en duurzaam.

Bekijk video

De inspiratie achter de innovatie

Onze gepatenteerde Octaspring®-luchtvaarttechnologie belichaamt de ongeëvenaarde comfortondersteuning van schuim, vermengd met de responsieve aard van een veer terwijl 50% minder materiaal wordt gebruikt. Individueel geplaatst in een flexibele driedimensionale formule, stimuleren de veren een verbeterde gewichtsverdeling en drukontlasting die prachtig is uitgebalanceerd met 8x betere ventilatie als gevolg van de open veerstructuur. Het genuanceerde karakter van Octaspring® betekent dat veren met verschillende dichtheid slim kunnen worden gecombineerd om comfort te transformeren met gerichte zones, waardoor superieure en vitale ondersteuning wordt geboden voor een aantal omfortproducten.

Geïnspireerde innovatie

Geïnspireerde innovatie
Als kenners van comfort heeft ons slaapteam slimme wetenschap verfijnd om de eerste echte innovatie in schuimcomfort van de afgelopen 20 jaar te inspireren

Frisse lucht

Het van nature frisse gevoel van Octaspring is geïnspireerd op de rustgevende structuur die niet alleen 8x meer ademend is dan de meeste standaard schuimmatrassen, maar ook een eigen microklimaat creëert dat uw temperatuur reguleert voor perfect koel, droog comfort.

Slimme wetenschap

Onze Octaspring®-technologie is geruststellend slim en overtreft standaard schuimondersteuning met individueel geplaatste schuimveren die het gewicht op intelligente wijze verdelen voor een evenwichtige drukontlasting die op slimme wijze comfort biedt.

De essentie van ergonomie

Ontworpen om de natuurlijke rondingen van uw lichaam te contouren, belichaamt onze Octaspring®-technologie de essentie van ergonomisch comfort met een ontwerp dat verschillende stevigheidszones biedt.

Comfort in de wolken

De luchtvaartavonturen van Octaspring® nemen een vlucht, met onze Octaspring®-zitkussens die geavanceerde luchtvaarttests doorstaan, om comfort tussen de wolken te bieden.

Veel lichter

Elke afzonderlijk geplaatste Octaspring® creëert 50% minder gewicht dan een standaard schuimblok. Voor elk product dat we maken, is dat een gegarandeerde gewichtsvermindering van 30%.

Milieubewust comfort

Het milieubewuste comfort van Octaspring® is geïnspireerd op duurzame wetenschap, ontworpen om vrijwel geen afval te produceren en 50% minder materiaal te gebruiken! Ons Octasmart®-assortiment is duurzaam ondersteunend en bespaart het equivalent van ten minste één boom aan CO2-uitstoot.

Alles is mogelijk

Met onze gepatenteerde Octaspring®-luchtvaarttechnologie is alles mogelijk! De flexibele formule van onze Octaspring®-technologie heeft het potentieel om oneindig veel mogelijkheden te inspireren.

Aanmelden voor e-mails

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Octasmart®

Winkelwagon

Uw winkelwagen is momenteel leeg.