Gratis levering & retourneren Risicovrije proefperiode van 80 nachten Garanties op alle producten

Affiliate Programma

Doe mee met het Octasmart affiliate-programma

Hoe werkt het?

Heeft u een website? Dan kunt u commissie gaan verdienen door bezoekers van uw website naar onze website door to sturen. We werken samen met Partnerize, een gelieerde technologieleverancier, om de verkoop te volgen en commissies te betalen aan onze affiliates, evenals met het bureau Glass Digital, dat onze affiliate-strategie levert.

Wat is “affiliate marketing”?

Affiliate marketing is een op prestaties gebaseerde vorm van online marketing die website-eigenaars (affiliates) beloont voor het doorsturen van klanten naar de website van een handelaar (adverteerder). Als affiliate bij het Dormeo-programma verdient u een commissie op alle geldige verkopen die u genereert. De commissie wordt berekend over de nettowaarde van de bestelling (exclusief btw voor bezorgkosten), en de validatieperiode is 60 dagen.

Partnerize is een "affiliate netwerk". Affiliates plaatsen advertenties, banners, knoppen of andere links op hun website. De adverteerders (ook wel "verkopers" genoemd) betalen website-eigenaars vervolgens commissie voor het genereren van verkopen of reclame via een van deze links.

Hoe meldt u zich aan

Het programma draait op Partnerize. Als u al een account op Partnerize heeft, neem dan contact op met ons affiliate-team via affiliates@glass.digital om te worden uitgenodigd voor deelname aan het programma.

Als u nieuw bent bij Partnerize, maak dan een account aan via deze link:

https://signup.partnerize.com/signup/en/glassdigital

Zodra u bent ingelogd op uw account, gaat u naar "Beheer > Campagne" en selecteert u de Dormeo-campagne.

Aarzel niet om voor elke vorm van reclame contact op te nemen met ons affiliate-team via affiliates@glass.digital

 

 

Winkelwagon

Uw winkelwagen is momenteel leeg.